Digitalt borgermøde_top

Kontakt

Jakob Thune
Centerchef
Rådhusholmen 10
2670 Greve
thu@greve.dk

Greve Kommune invitere til digitalt borgermøde på facebook. Anledningen er byrådets budgetforhandlinger, og emnet er kommunens kerneopgave.

Lige nu er en kompliceret proces i gang i byrådet. Greve Kommunes budget skal lægges for det kommende år, og der er mange behov og mange gode ideer til, hvad pengene skal bruges til.

I den forbindelse vil byrådet gerne høre, hvad borgerne mener er vigtigt, og derfor er alle Greveborgere inviteret til digitalt borgermøde på facebook torsdag den 17. september kl. 19.30-21.00.

Borgermødet handler om kommunens budget, og der vil være repræsentanter for partierne i byrådet, som skriver med om emnet.

Vores fælles penge

En af deltagerne bliver borgmester Pernille Beckmann, som også leder forhandlingerne om budgettet.

”For mig er det vigtigt med en forventningsafstemning om, hvordan vi skal bruge vores fælles penge. Skal kommunen ordne alt? Eller er borgerne parate til at gøre noget selv, så kommunen kan prioritere det, som er virkelig vigtigt. Det vil jeg gerne i dialog med borgerne om,” siger hun.

Byrådet skal fordele tre milliarder kroner. Lovgivningen regulerer en del af fordelingen, men der er også rum til, at byrådet i Greve selv kan prioritere.