Vaccination

I år er det særlig vigtigt at sårbare borgere får influenzavaccine.

Flere steder i kommunen kan sårbare borgere kan få gratis vaccine mod influenza.

I begyndelsen af oktober kan mange Greveborgere få gratis vaccine mod influenza flere steder i kommunen. Tilbuddet gælder +65-årige, personer med kronisk sygdom, overvægtige med BMI +40, gravide samt førtidspensionister.

“I en tid med coronapandemi er det særlig vigtigt at forebygge og beskytte personer i særlig risiko mod alvorlige sygdomme” siger Martin Nordentoft Rasmussen, chef for Center for Sundhed & Pleje i Greve Kommune.

De borgere, som tilhører en af de nævnte grupper, kan kontakte deres egen læge eller møde op på biblioteker eller i borgerhuse for at bliver vaccineret.

Vaccine hos lægen
Lægen tilbyder gratis influenzavaccine og en samtale om, hvorvidt øvrige vacciner er nødvendige, og hvad man i øvrigt kan gøre for at forebygge sygdom i løbet af vinteren. Her skal man bestille tid på samme måde, som man plejer.

Vaccine på biblioteker og borgerhuse
På biblioteker og i borgerhuse kan man blive vaccineret gratis mod influenza, hvis man har bestilt en tid på www.minvaccination.dk eller via tlf. 77 99 77 88. Det er muligt at bestille tid på følgende tidspunkter og steder:

  • 1. oktober kl. 9-12 Greve Borgerhus.
  • 2. oktober kl. 10-12 Karlslunde Bibliotek og Greve Bibliotek. Kl. 13-14 Tune Pensionistcenter og kl. 15-16.30 Greve Bibliotek.
  • 6. oktober kl. 9-12 Greve Borgerhus, og kl. 13-15.30 Tune Borgerhus.
  • 9. oktober kl. 10-12 Karlslunde Bibliotek, kl. 13-14 Tune Pensionistcenter, og kl. 15-16.30 Greve Bibliotek.

Læs mere om influenzavaccination på www.greve.dk/influenzavaccination