kulturtilbud_top

I Greve er kulturen både fin og folkelig.

Portalen i Greve har etableret sig som stedet, hvor man går ud for at høre musik, drikke et glas og måske spise i stedets café. Portalen har fire musik- og teaterscener. Og ugen igennem er der koncerter, forestillinger og comedy. Særligt populær er den årlige nytårskoncert.

Året igennem er der flere mulighed for at mødes med andre til kulturelle arrangementer. Nytårsdag er der for eksempel en borgervandring langs stranden, og Sankt Hans-aften bliver Strandparken Mosede Fort omdannet til en stor byfest med tivoli, musik, fyrværkeri og borgmesterens tale.

To uger om sommeren tilbyder Opera Hedeland to ugers opera-forestillinger på Danmarks største permanente udendørs scene Amfiteater Hedeland. Det hele foregår i naturområdet Hedeland, som delvist ligger i Greve Kommune.

Årets gang og traditionerne omkring vores højtider og årstider bliver fulgt og foldet ud på Greve Museum. Børn og voksne oplever, hvordan livet blev levet i gamle dage – og hvordan traditioner og liv har udviklet sig siden. Museet har både faste udstillinger og løbende særudstillinger.

Greves kystlinje bærer præg af tidligere tiders forsvar. Netop nu er Mosede Fort ved at blive indrettet til moderne museum for 1. verdenskrig. På fortet skal man blandt andet opleve, hvordan soldaterne levede i på fortet og i skyttegravene.