natur_top
Greve ligger tæt på storbyen og har samtidig både meget natur og skønne grønne områder.

Langs kysten finder du en otte kilometer lang fin hvid sandstrand, som er et velbesøgt rekreativt område hele året. I den ene ende af stranden ligger lystbådehavnen Hundige Havn, og i den anden ligger den maleriske erhvervshavn Mosede Havn og det gamle fæstningsværk Mosede Fort.

For mere end hundrede år siden var Hedebo-egnen en skovløs opdyrket slette. Men det skovløse er der ændret en del på med årene. For omkring 30 år siden begyndte man at omdanne det store areal Hedeland, til et stort natur- og fritidsområde med søer, sletter, bakker og skove. I dag ligger der også en stor skihopbakke, og neden for den det store amfiteater, Teater Hedeland, hvor der hvert år arrangeres operaforestillinger under åben himmel.

I disse år er Greve Kommune sammen med Skov- og Naturstyrelsen i gang med at plante skov i Tune og Greve. Og Greve er sammen med Roskilde og Solrød kommuner begyndt på et stort ambitiøst projekt med en 22 kilometer lang oplevelses-, gang- og cykelsti fra Trylleskoven ved Køge Bugt, gennem Tune Skov og Hedeland til Vikingeskibsmuseet ved Roskilde Fjord.