Topbillede_web_plads til familien

I Greve er der plads til at hele familien kan udfolde sig. Og forældrene behøver ikke at bekymre sig om børnenes tryghed. Der er nemlig rigtig trygt at færdes i byen.

Når man flytter til Greve, er der plads til at leve det gode familieliv…

Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal flytte hen med familien. Men for de fleste familier er det først og fremmest et spørgsmål om, hvor der er plads til at leve det gode familieliv. Det drejer sig om tryghed, nærhed og gode forhold for børnene.

I Greve er der plads til at hele familien kan udfolde sig. Og forældrene behøver ikke at bekymre sig om børnenes tryghed. Der er nemlig rigtig trygt at færdes i byen. Der er gode stisystemer til hvert et hjørne af kommunen. Der er gode skoler og børnepasningstilbud. Der er masser af fritidsaktiviteter og foreningstilbud. Og så er der gode faciliteter over det hele.

Ifølge en række borgere, som er flyttet til byen, er pladsen til at leve det gode familieliv da også en af de væsentligste årsager til at valget faldt på Greve, da de skulle flytte:

”Det, der har overrasket os mest ved at flytte til Greve, er de mange muligheder, der er for vores familie. Der er et utal af fritidsaktiviteter for vores børn og en virkelig god svømmehal. Der er gode shopping-muligheder i Waves, og der er varieret natur med gode strande og hyggelige havemiljøer. Der er også gode offentlige transportforbindelser til både København, Roskilde og Køge”, siger Dennis, der netop er flyttet fra København til Greve med sin kone og tre børn.

”Da vi havde set huset, begyndte vi at se nærmere på området. Vi kiggede blandt andet på skolerne i området og børnepasnings-tilbuddene generelt. Som forælder er det jo meget afgørende, at der er trygge rammer for ens børn at vokse op i. Det var da bestemt også et plus, at der er lav skat, men det var ikke afgørende. Det var vigtigere, at der var gode forhold for børnene. Man vil jo gerne give sine børn det bedste”, fortæller nytilflytteren Andreas, som er glad for, at de endte med at vælge Greve.

”Vi er helt trygge ved at lade vores børn cykle på cykelstierne. Der er jo cykelstier alle steder, så de kan komme i skole, hjem til kammerater osv. på helt sikker vis. Der er lys i alle gadelygterne og god sikkerhedsafstand til bilerne. Så på den måde er vi helt trygge ved at lade vores børn færdes ude”, fortæller Mette, som for nylig er flyttet til Greve med familien.