Helhedsplan rev 081214

Her kan du løbende følge projektets status.

6. januar 2016:

Udbudsprocessen er sat i gang. Offentliggørelse af vindende tilbud sker omkring fredag d. 25. februar

1. september 2015:

Projektforslag er udarbejdet og kan læses her

2. juni 2015:

Dispositionsforslaget til Mosedeskolen+ er nu færdigt og skal henover sommeren udvikles til et endeligt projektforslag.

Dispositionsforslaget kan læses her

11. februar 2015:

Projektgruppen er gået i gang med at konkretisere byggeprogrammet på baggrund af de inputs, der kommer gennem de mange inddragelsesprocesser. Vi er glade for at elever, lærere, forældre, foreninger, m.fl. deler deres mange idéer med os, så vi sammen kan få skabt en skole der inviterer til idræt- og bevægelse.

Følg løbende med på nyhedssiden, hvor der vil komme små historier fra de forskellige forløb.

20. januar 2015:

Byggeprogrammet er netop sendt til Skole+ sekretariatet.

Byggeprogrammet kan læses her

19. december 2014:

Projektgruppen og Rådgiverteamet er igang med at lave Byggeprogrammet. Byggeprogrammet er en udvidet projektbeskrivelse, som indeholder en beskrivelse af projektets vision, organisation, tidsplan og en helhedsplan for den nye Mosedeskolen+. Byggeprogrammet skal afleveres til Skole+ senest den 20. januar 2015. Styregruppen behandler byggeprogrammet den 12. januar. Byggeprogrammet lægges op her på siden, straks det er færdigt.

Lige nu arbejdes der med idéen om at skabe en ny hovedindgang i tilknytning til et nyt stort rum på tværs af det nuværende lærerværelse, festsal og bibliotek. Dertil kommer at få lavet nogle bevægelsesfremmende og attraktive rum i de tre trapperum, der ligger i forbindelse med festsalen og de to gymnastiksale.

Inddragelsen af de mange aktører er ved at blive planlagt og de første skridt i involveringen er taget. Lærerne på Mosedeskolen er blevet informeret om projektets vision og de foreløbige idéer, samt muligheder for indflydelse i projektets faser.

Der er studietur for styregruppen, projektgruppen og udvalgte repræsentanter fra Mosedeskolen den 8. januar.