Borgermøde om det ubebyggede areal ved Hundige Station

Greve Kommunes store ubebyggede område ved Hundige Station skal nu omdannes til boliger, grønne områder og attraktive samlingspunkter. Kort sagt skal Hundige Øst blive til en lækker ny bydel. Og du kan være med til at bestemme hvordan.

Greves sidste store ubebyggede område skal nu udvikles, så der bliver plads til voksne og børn, par og enlige. Byrådet har store ambitioner om at gøre Hundige Øst til et attraktiv sted at bo og leve. Og de vil gerne have din hjælp.

Den nye bydel skal byde på forskellige bygninger med forskellige slags boliger og i forskellige højder. Der skal også være grønne områder, plads til leg og steder, hvor det er naturligt at mødes.

Derfor inviterer politikerne i Plan- og Udviklingsudvalget nu borgerne til at gå en tur i området og udveksle ideer og holdninger.

"Vi synes, det er vigtigt, at vi starter processen med at spørge vores borgere om input til området. Deres idéer og tanker er nemlig afgørende for, at vi kan udvikle området til glæde og gavn for hele byen", siger udvalgsformand Marc Genning.

Samtalerne kommer til at foregå som en byvandring, hvor borgere, politikere og arkitekter mødes i Portalen og derefter går tur sammen i området. De skal blandt andet se på en del af P-pladsen, området omkring plejecentret Strandcentret og ned langs åen mod Hundige Camping og Strandvejen.

"Det her er sidste sted i Greve Kommune, hvor vi faktisk kan udvikle i stor stil. Så jeg håber på at få mange gode ideer til, hvordan Hundige Øst bliver et virkelig attraktivt kvarter", siger Marc Genning.

Sådan blander du dig:

Tid: 3. maj 2018 kl. 17.00-19.00

Mødested: Portalen

Tilmelding: Skriv en e-mail til plan@greve.dk

 

Hvis du ikke kan komme på dagen, kan du deltage i en borgerhøring på kommunens Facebook i løbet af foråret.