Læs om hjælpemidler, der stilles til rådighed på alle afstemningssteder og alle steder i kommunen, hvor der kan brevstemmes.

På alle afstemningssteder og på alle de steder i kommunen, hvor man kan brevstemme, stilles der følgende hjælpemidler til rådighed:

  • Sort pen med en stregtykkelse på 07-1,0 mm til brug for afkrydsning af stemmesedlen eller udfyldelse af brevstemmesedlen.
  • Standlup med 6-dobbelt forstørrelse, som kan benyttes i forbindelse med afkrydsning af stemmesedlen eller udfyldelse af brevstemmesedlen. Luppen er en ikke-håndholdt model.
  • LED-lampe med 5-trins lysdæmper og justerbar farvetemperatur fra 2800K til 6000K. Lampen er en ikke-håndholdt model.

Hæve/sænkebord og forstørrelsesapparat (CCTV)

I perioden for brevstemmeafgivning fra den 15. april til og med den 23. maj inden kl. 16.00, vil der på Borgerservice, Greve Rådhus, være mulighed for at afgive sin brevstemme ved et hæve-/sænkebord, hvor der også vil være et forstørrelsesapparat (CCTV).

Vælgere, der ønsker at gøre brug af disse hjælpemidler ved brevafstemning, kan derfor brevstemme i Borgerservice på Greve Rådhus inden for de almindelige åbningstider.

Overførsel til andet afstemningssted

På valgdagen søndag den 26. maj 2019 vil der på afstemningsstedet Holmeagerskolen, være mulighed for at afgive sin stemme ved et hæve-/sænkebord, hvor der også vil være et forstørrelsesapparat (CCTV). Der er også plads til kørestol.

Vælgere, der ønsker at benytte disse hjælpemidler, kan derfor med fordel ansøge om at blive overflyttet til afstemningssted Holmeagerskolen inden for de gældende frister:

Ansøgning om overflytning til andet afstemningssted på valgdagen (pdf)